top of page

Wie zijn wij?

Over Dutch Freezer Service

Dutch Freezer Service

 

Dutch Freezer Service zet zich in om service te verlenen gedurende de gehele levenscyclus van haar voedselinvries- en koelapparatuur. Door zijn geoptimaliseerde preventieve onderhoudsprogramma's en door de productie-eenheden aan te passen en te moderniseren.

Gebruikte machines

Naast onderhoud en service verkopen wij ook gebruikte diepvriezers. Wij bieden de gebruikte machines van Advanced Freezers aan die op maat worden gemaakt op basis van de specifieke productievereisten van elke klant. Door een modulair concept te gebruiken, kunnen we de installatietijd minimaliseren en onze klanten maximale flexibiliteit en efficiëntie bieden in het fabricageproces.

DFS logo

Onderhoud

Naast service en onderhoud van het eigen machinepark kan Dutch Freezer Service ook alle soorten koel- en vriessystemen repareren, updaten of upgraden. We bieden ook levenscyclusonderhoud en kunnen de productie-eenheden voor onze klanten aanpassen en moderniseren. Doordat we over gespecialiseerde monteurs beschikken, kunnen we zorgeloos onderhoud verzorgen. Alle apparatuur wordt vooraf getest voordat deze wordt geïnstalleerd.

Ondersteuning

Leden van het Dutch Freezer Service team van gespecialiseerde monteurs zijn in staat elke gebruikte vriezer te renoveren en aan te passen. Dutch Freezer Service is er om alle benodigde ondersteuning te bieden, van een eenvoudig telefoontje tot een complexe complicatie.

bottom of page