top of page

Preventief onderhoud

Waarom zou u preventief onderhoud moeten overwegen?

Green check mark

Beter algemeen uiterlijk en hygiënisch

Green check mark

Minder uitval van apparatuur

green-tick-check-mark-icon-simple-style-

Verhoogde veiligheid

green-tick-check-mark-icon-simple-style-

Kostenbesparing door noodreparaties

green-tick-check-mark-icon-simple-style-

Verhoogde bezettingsgraad of up-time

Wat voor soort preventief onderhoud
bieden wij?

Evaporator for a specific refrigerant

Minder uitval van apparatuur

Uitval van apparatuur kan rampzalig zijn voor de planning van een productiesysteem binnen een organisatie. Vertragingen zorgen voor extra kosten en stress voor uw vermogen om een ​​effectief schema voor preventief onderhoud van industriële vriezers te beheren. De hele faciliteit zal lijden omdat een machine op het verkeerde moment uitvalt.

Welding of a conveyor belt

Kostenbesparingen door noodreparaties

Op zakelijk niveau helpt preventief onderhoud uw bedrijfsresultaten op zoveel manieren. Als u regelmatig gepland onderhoud uitvoert, kunnen noodreparaties die een grote rol spelen bij het creëren van een tekort in uw budgetplanning, worden geëlimineerd.

 

Stelt u zich eens voor dat u een aannemer naar uw faciliteit probeert te halen om midden in de nacht een apparaat te repareren. Het kan u uiteindelijk dubbele tijd kosten. Of als u geen noodplan hebt voor uitval van apparatuur, kan het zijn dat u vanwege de korte termijn tijdelijke apparatuur moet huren tegen drie keer de kosten.

Bovendien moet u mogelijk extra hulp inschakelen voor het onderhoudsteam van uw vriezer, zodat ze het probleem kunnen oplossen, zonder rekening te houden met mogelijke overuren, het kan u kosten om ze langer aan het werk te houden en de klus te klaren. Niet alle noodsituaties kunnen worden vermeden, maar u kunt de kansen in uw voordeel doen door regelmatig preventief industrieel vriezeronderhoud uit te voeren.

Adjusting the conveyor belt on the infeed of a spiral system.

Verhoogde bezettingsgraad of up-time

De belangrijkste kostenpost voor het onderhouden van een vriezer buiten de arbeidsmarkt is de vervanging van de apparatuur. De sleutel tot een goed plan voor preventief onderhoud is het minimaliseren van het aantal keren dat u apparatuur moet vervangen tijdens de levensduur van de vriezer.

Over het algemeen zijn we het er allemaal over eens dat preventief onderhoud werkt, maar meestal hebben mensen moeite om te zien hoeveel impact het kan hebben op een organisatie op elk niveau. Kosten, veiligheid en een gelukkige productieve omgeving zijn allemaal goede excuses om een ​​goed effectief plan op te stellen dat werkt.

Low tension to direct drive possible for all machines

Hygiënisch design

Door een beter algemeen uiterlijk van uw apparatuur (vriezer) te behouden, kunt u gemakkelijk opmerken wanneer uw apparatuur een probleem heeft. Een voorbeeld hiervan zijn Advanced Freezers IQF-tunnelvriezers met volledig schuimreinigingssystemen met zoneregeling en roterende nozzles.

bottom of page